You are currently viewing TOMMY JOHANSSON – `När vindarna viskar mitt namn` in Metalversion

TOMMY JOHANSSON – `När vindarna viskar mitt namn` in Metalversion

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:

Während TOMMY JOHANSSON mit Majestica die ein oder andere Show spielt, findet der Sänger und Gitarrist immer noch Zeit für seine wöchentliche Interpretation, der unterschiedlichsten Songs. War es letzte Woche noch AC/DCs `Highwy To Hell`, ist diese Woche der hierzulande unbekannte Schwede Roger Pontare und sein schlagereskes `När vindarna viskar mitt namn` (When spirits are calling my name) an der Reihe den Metal eingehaucht zu bekommen.

 

Videostream:

 

Lyrics:

Jag blev fångad i ett mörker, jag såg inget ljus

Fast allt runt omkring stod i brand

I lågornas sken fanns mitt hopp och min tro

Som virvlade bort och försvann

Så ge mig min styrka

Ge mig kraft att försvara mitt land

Ge mig en väg att gå

Jag ser yxan i krigarens hand

 

Vill ni att jag vänder om

Och slåss för den jag är?

Aldrig sviker jag mitt land

När vindarna viskar mitt namn

Mitt namn

 

Regnet som föll det fick dölja min sorg

Och släcka min brinnande törst

Jag flydde till bergen när gryningen kom

Men plötsligt jag hörde en röst

Vindarna viskar

Jag hör hur de kallar mitt namn

Jag har en väg att gå

Jag ser yxan i krigarens hand

 

Mehr von TOMMY JOHANSSON